در طول چرخه قاعدگی ، یک دختر یا زن دچار تغییر شدید در محیط هورمونی می شوند. همه اینها بر وضعیت عمومی سلامت تأثیر می گذارد و عوامل اضافی فقط می توانند وضعیت را بدتر کنند. این در مورد رنگ کردن مو است. البته داروهای بی ضرری وجود دارد اما بسیاری از داروها حاوی آمونیاک هستند.
تأثیر چرخه قاعدگی در رنگ کردن مو
بدن هر فرد متفاوت است ، زنان به دلیل وضعیت سلامتی شخصی خود به روش های مختلف قاعدگی را تحمل می کنند.
برخی احساس خوبی دارند ، می توانند ورزش کرده ، سبک زندگی فعالی داشته باشند و از تمام وقت خود لذت ببرند. برعکس ، دیگران ظرفیت قبلی خود را برای کار از دست می دهند ، افسرده می شوند ، از کاهش هموگلوبین و فشار خون نامنظم رنج می برند.
هنگامی که محیط هورمونی تغییر می کند ، این امر به نوعی یا بر سلامت عمومی و به ویژه مو تأثیر می گذارد. اول از همه ، افزایش تولید چربی زیر پوستی به دلیل فعال شدن غدد چربی آغاز می شود. موها از ریشه چرب می شوند ، اما در قسمت راهنمایی خشک می شوند.
اگر در این دوره رنگ آمیزی انجام شود ، رنگدانه به طور ناموزونی به هسته مو نفوذ می کند. چربی موجود در قسمت پایه رنگ را دفع می کند و برعکس ، نوک آن با انتقام جذب آن می شود. علاوه بر این ، ممکن است تغییر رنگ و ظاهر “لکه های” روی مو مشاهده شود.
این ساختار همچنین بر جذب رنگ تأثیر می گذارد ، پوسته های مو بدون عبور رنگدانه به داخل بسته می شوند. یا پرش ، اما تا حدی ، در مکان های جداگانه. دوباره ، لکه ها ظاهر می شوند.
علاوه بر جنبه های فوق ، لازم به ذکر است که در طول دوره قاعدگی بیشتر مواد معدنی و ویتامین های مفید از ساختار خارج می شوند. آنها برای تغذیه رشته ها و مقاومت مو در برابر عملکرد رنگ مورد نیاز هستند. اگر این روش را انجام دهید ، ممکن است مو تراکم خود را از دست داده و شروع به ریزش کند ، زیرا مواد شیمیایی حتی بیشتر به مو آسیب می رساند.
تأثیر قاعدگی بر روی موها
در دوران قاعدگی ، تخمک ناباروری در بدن یک زن می میرد و با خون قاعدگی خارج می شود. این روند تأثیر قابل توجهی بر زمینه هورمونی دارد. تغییرات در تمام سلولهای بدن منعکس می شود. تحت تأثیر:
• مو
• ناخن
هورمون ها همچنین بر روی ملانین که مسئول رنگ طبیعی مو است عمل می کنند. در طول لکه گیری ، یک ماده شیمیایی با رنگدانه واکنش می دهد. نتیجه ممکن است غیرقابل پیش بینی باشد و زن نتیجه ای را که برای آن تلاش می کرد نخواهد گرفت.
قاعدگی بر گردش خون ، متابولیسم و تنظیم مجدد دما تأثیر می گذارد. در نتیجه ، خون رسانی کافی به پوست سر رخ نمی دهد. دمای او رو به کاهش است. ممکن است رنگ به اندازه کافی گرم نشود. در نتیجه ، رنگ مو تغییر نمی کند یا سایه ای غیرمنتظره به خود می گیرد .
چرا در دوران قاعدگی نمی توانید موهای خود را رنگ کنید
در 2 روز اول قاعدگی ، زنان احساس درد بیشتری می کنند. بدن از دست دادن خون رنج می برد. رنگ آمیزی سالن طولانی مدت بار اضافی ایجاد می کند. کارشناسان توصیه می کنند این روزها بیشتر استراحت کنید. رنگ آمیزی بهتر است تا به زمان دیگری منتقل شود.
نتیجه این روش با زمینه هورمونی ارتباط ناگسستنی دارد. در دوران قاعدگی ، به طور قابل توجهی تغییر می کند. افزایش هورمونی می تواند منجر به سایه غیر منتظره یا رنگ کردن جزئی مو شود. پس از اتمام لکه گیری ، این زن خطر تبدیل شدن به مالک یک سر موی چند رنگ را دارد. تن می تواند از آبی تا سبز متغیر باشد. به ویژه در معرض خطر دخترانی هستند که تصمیم دارند موهای خود را در رنگ های روشن رنگ کنند.
در دوران قاعدگی حساسیت به بو افزایش می یابد. رنگ آمیزی سالن یا خانه می تواند باعث خراب شدن شود. شرایط عمومی. رنگ بوی خاصی دارد. این می تواند باعث حالت تهوع شود.
تغییر در زمینه هورمونی بر کل بدن تأثیر می گذارد ، تأثیرگذاری روی رنگدانه های رنگی دشوارتر است. در دوران قاعدگی ، تعداد زیادی از عناصر کمیاب مهم از بین می روند. موها نازک می شوند اگر در این دوره آنها را رنگ کنید ، می توانید تراکم معمول را از دست دهید. هنگام تصمیم گیری در مورد لک شدن در دوران قاعدگی ، باید نکات زیر را در نظر بگیرید:
صاحبان موهای خشک و شکننده باید این روش را کنار بگذارند. استفاده از حنا نیز توصیه نمی شود.
زنی که موهایش نازک اما صاف است ممکن است به لک زدن متوسل شود. با این حال ، بهتر است فقط با استفاده از رنگ ملایم انجام شود.
در دوران قاعدگی ، این خطر بزرگ وجود دارد که نتیجه مورد نظر به نتیجه نرسد .
یکی دیگر از مشکلات پوست سر ، شوره سر است. رنگی که هنگام قاعدگی استفاده می شود ، پوشش پوست را خشک می کند ، ذرات در حال مرگ روی آن ظاهر می شود که سر را می پوشاند ، سپس لایه برداری می کند و در مو گیر می کند.
چه کسی می تواند مو را در دوران قاعدگی رنگ کند
رنگ کردن مو در طول چرخه قاعدگی برای همه خانم ها ممنوع نیست ، فراموش نکنید که ویژگی های بدن خود را نیز در نظر بگیرید. در صورت امکان از یک متخصص زنان و زایمان کمک بگیرید و رنگ هایی را که حاوی آمونیاک نیستند ترجیح دهید.
اگر شما هم تمایل به رنگ کردن مو در دوران پریود دارید ، برای مشاوره می توانید از تخصص و مهارت خانم دکتر نفیسه مویدنیا جراح و متخصص زنان و زایمان رشت در این زمینه بهره مند شوید .
جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت با شماره ۰۱۳۳۲۱۳۵۹۳۳ تماس حاصل فرمائید .
40 دیدگاه ها