جراحی میومکتومی


مقدمه

میومکتومی عملی برای برداشتن فیبروم در حین حفظ رحم است. برای زنانی که علائم فیبروئید دارند و می خواهند در آینده بچه دار شوند ، میومکتومی بهترین گزینه درمانی است .

میومکتومی چیست؟

میومکتومی نوعی جراحی است که برای برداشتن فیبروم رحم استفاده می شود. اگر فیبروم های شما علائمی مانند:
• درد لگن
• دوره های سنگین
• خونریزی نامنظم
• تکرر ادرار

میومکتومی بسیار موثر است ، اما فیبروم ها می توانند دوباره رشد کنند. هرچه سن شما کمتر باشد و هرچه فیبروم در زمان میومکتومی بیشتر باشد احتمال بروز مجدد فیبروم در آینده بیشتر است. زنان نزدیک به یائسگی کمترین احتمال بروز مشکلات مکرر ناشی از فیبروم بعد از میومکتومی را دارند.
میومکتومی را می توان به روش های مختلفی انجام داد. بسته به اندازه ، تعداد و محل فیبروم های خود ، ممکن است واجد شرایط میومکتومی شکمی ، میومکتومی لاپاراسکوپی یا میومکتومی هیستروسکوپی باشید.

میومکتومی شکمی

میومکتومی شکمی که به عنوان میومکتومی “باز” نیز شناخته می شود ، یک عمل جراحی عمده است . این شامل ایجاد یک برش از طریق پوست در قسمت تحتانی شکم است که به “برش بیکینی” معروف است و از بین بردن فیبروم ها از دیواره رحم است. سپس عضله رحم با استفاده از چندین لایه بخیه بهم دوخته می شود . در حین عمل خواب خواهید داشت .
بیشتر زنان دو شب را در بیمارستان و چهار تا شش هفته را در خانه دوره نقاهت می گذرانند .
بعد از میومکتومی ، پزشک ممکن است برای زایمان حاملگی های آینده ، سزارین (سزارین) را توصیه کند . این به منظور کاهش احتمال باز شدن رحم در حین زایمان است. نیاز به سزارین بستگی به این دارد که در زمان برداشتن جراحی ، فیبروم تا چه حد در دیواره رحم جاسازی شده باشد.
همچنین توجه به این نکته مهم است که ممکن است فیبروم جدید ایجاد شود که منجر به علائم مکرر و اقدامات اضافی شود .

میومکتومی لاپاراسکوپی

فقط برخی از فیبروم ها را میومکتومی لاپاراسکوپی می توان از بین برد. اگر فیبروئیدها بزرگ ، متعدد یا عمیقا در رحم جاسازی شده باشند ، ممکن است مایومکتومی شکمی لازم باشد. همچنین ، گاهی اوقات در طول عمل لازم است از میومکتومی لاپاراسکوپی به میومکتومی شکمی تغییر دهید.

بهبودی بعد از میومکتومی

بعد از جراحی مقداری درد خواهید داشت . پزشک می تواند برای درمان ناراحتی شما دارو تهیه کند. همچنین چند روز تا چند هفته لکه بینی خواهید داشت.

اینکه چه مدت باید منتظر بمانید تا به فعالیت های عادی خود برگردید ، به نوع روش شما بستگی دارد. جراحی باز طولانی ترین زمان بهبودی را دارد.

زمان بهبودی برای هر روش عبارتند از:

میومکتومی شکمی: چهار تا شش هفته
میومکتومی لاپاراسکوپی: دو تا چهار هفته
میومکتومی هیستروسکوپی: دو تا سه روز

تا زمانی که برش های شما کاملاً خوب نشود ، هیچ چیز سنگینی را بلند نکنید و به سختی ورزش نکنید. هنگامی که می توانید به این فعالیت ها برگردید ، پزشک به شما اطلاع می دهد .

اگر شما هم جز بیمارانی هستید که نیاز به جراحی میومکتومی دارید ، میتوانید از تخصص و مهارت خانم دکتر نفیسه مویدنیا متخصص زنان و زایمان رشت در این زمینه بهره مند شوید .
جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت با شماره 01332135933 تماس حاصل فرمائید .

https://goo.gl/maps/nWkETyHo1nRgjX7R7

عمل هیستروسکوپی

جراحی هیسترکتومی (برداشتن رحم)

ویژگی های پزشک خوب

به این مقاله چند ستاره می دهید؟
3 دیدگاه ها
  • سلام خانم دکتر مویدنیا عزیزم،شهریور ماه توسط شما سزارین شدم،شما فوق العاده دکتر مهربون و باحوصله و دلسوزی هستین و اینکه واقعا دستتون تو عمل فوق العاده سبکه و من ب شخصه انگار ن انگار سزارین شدمو هیچ چیزی حس نکردم،خیلی دوستتون دارم و دلم خیلی براتون تنگ شده و خیلی خوشحالم ک ۹ماه حاملگیمو کنار دکتر عزیزی مثل شما سپری کردمو دخترم با دستای گل شما ب دنیا اومد،براتون هرجا ک هستین اول ارزوی سلامتی و شادی و بعد ارزوی موفقیت دارم.شما بی نظیرین.

  • من توی ماه ۷بارداری هستم و بخاطر نظرات مثبت میخوام دکترم رو عوض کنم و پیش خانم دکتر ویزیت بشم تا حالا دوتا دکتر عوض کردم و خیلی از ایشون تعریف شنیدم

  • با سلام و احترام من سه شنبه هفته قبل مطب خانم دکتر مویدنیا بودم یعنی خانم دکتر بی نظیری هستند ایشون یعنی فوق العاده خوب و مهربون والبته با حوصله که به تک تک ابهامات ذهن بیمار با شکیبایی کامل پاسخ میدن من نمیدونم چطور وصفشون کنم کسایی که رفتند پیش ایشون درک کردن این مساله رو یعنی من به زبان ساده دلم میتونم بگم عاشقشون هستمو منشی های بسیار خوب و خوش برخوردی دارن بسیار سپاس و درود فراوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *